Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

21 parelles lingüístiques conformen el Voluntariat per la llengua de Cambrils

Els aprenents fan pràctiques lingüístiques en establiments col•laboradors del programa / Els voluntaris inverteixen una hora setmanal durant deu setmanes a conversar en català

Imatge dels aprenents i voluntaris del Voluntariat per la llengua de Cambrils Imatge dels aprenents i voluntaris del Voluntariat per la llengua de Cambrils CENTRE DE NORMALITZACIÓ LINGÜÍSTICA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 15 Febrer 2019 11:27

Dimarts passat es van formalitzar un total de 21 parelles lingüístiques del Servei de Català de Cambril en la presentació del programa Voluntariat per la llengua.

Els assistents van començar el programa jugant al Kahoot, un joc en línia en el que a través dels seus dispositius mòbil han de respondre les qüestions que es plantejaven relacionades amb el funcionament del programa. Una tècnica que permet assolir els aspectes més importants del programa.

Seguidament, la dinamitzadora va presentar als assistents els materials lliurats i els va informar de les activitats organitzades per aquest trimestre, on destaquen les pràctiques lingüístiques als establiments col•laboradors per tal de reforçar la llengua en entorns reals. També es durà a terme el grup de conversa ‘Fem un beure?’, que té com a objectiu parlar en català en un ambient informar i que es realitzarà cada dimecres, a les 18:00h, a El Tamboret.

Els voluntaris inverteixen una hora setmanal durant deu setmanes a conversar en català amb l’aprenent en un ambient que li permeti guanyar confiança i fluïdesa.

Les persones que estiguin interessades a col•laborar com a voluntàries o aprenents poden adreçar-se personalment al Servei Català de Cambrils, per telèfon al 977 12 88 61 o per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. També poden fer-ho online a través d’aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: