Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jove Baix Penedès continua formant monitors de lleure a la comarca

Es faran dos cursos de monitors d’educació en el lleure, dos de pre-monitors d’educació en el lleure i un de monitors de menjador i transport escolar a Sant Jaume dels Domenys, Cunit, la Bisbal del Penedès i Santa Oliva

Imatge d'arxiu dels monitors de lleure de la Bisbal del Penedès Imatge d'arxiu dels monitors de lleure de la Bisbal del Penedès AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Febrer 2019 13:46

Jove Baix Penedès organitza al llarg de l’any diversos cursos adreçats a joves que volen introduir-se al món del lleure infantil i juvenil. Concretament, enguany es faran dos cursos de monitors d’educació en el lleure, dos cursos de pre-monitors d’educació en el lleure i un curs de monitors de menjador i transport escolar.
Els cursos s’impartiran tant a la primavera com a l’estiu, a diferents municipis.

El curs de monitor a la primavera serà els dies 15, 16, 17, 18, 27 i 28 d’abril; 4, 5, 11, 12, 18 i 19 de maig, de 9:00h a 14:00h, i de 15:00h a 20:00h. Aquest es realitzarà a l’escola els Quatre Vents de Sant Jaume dels Domenys, les inscripcions s’iniciaran el pròxim 11 de març.

El curs d’estiu s’impartirà a l’Espai Jove de Cunit, els dies 1, 2, 3, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 12 i 16 de juliol, i s’obriran inscripcions a principis de juny.

Els cursos de pre-monitors es dividiran en dues ubicacions: els dies 15, 16, 17 i 18 d’abril, a l’Espai Jove de Cunit, i els mateixos dies al Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès. Les inscripcions s’iniciaran el pròxim 11 de març.

Per altra banda, el curs de monitors de menjador i transport escolar serà els dies 1, 2, 8, 9 i 15 de juny a l’Escola la Parellada de Santa Oliva. Les inscripcions seran a partir del 29 d’abril.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: