Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una quinzena d'alumnes francesos visiten l'Ajuntament de Vila-seca

És el sisè any consecutiu que els alumnes de l'Institut Vila-seca fan l'intercanvi amb el Collège Clémence Isaure de Toulouse

A la imatge, els joves del centre educatiu de Toulouse, acompanyats dels seus amics vila-secans i els professors dels dos centres, en una foto de record al vestíbul de l'Ajuntament A la imatge, els joves del centre educatiu de Toulouse, acompanyats dels seus amics vila-secans i els professors dels dos centres, en una foto de record al vestíbul de l'Ajuntament CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Gener 2019 21:58

Alumnes i professors de secundària francesos del Collège Clémence Isaure de Toulouse estan fent una estada d'una setmana a Vila-seca. Aquest és el sisè any consecutiu que els alumnes de l'Institut Vila-seca fan l'intercanvi amb el centre francès. El grup d'estudiants va visitar l'Ajuntament i van ser rebuts per la regidora d'Ensenyament, Manuela Moya.

Una quinzena d'alumnes del Collège Clémence Isaure de Toulouse gaudeixen, juntament amb els alumnes vila-secans de l'Institut Vila-seca, d'un programa ple d'activitats pensades per enriquir la convivència entre els alumnes mitjançant excursions lúdico-culturals a Barcelona i la Tarraco romana. Els alumnes, que també han participat en diverses activitats a l'institut, ja han passejat per Vila-seca per a conèixer de primera mà els principals llocs d'interès.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: