Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Conveni de col·laboració entre el CNL i Priorat Enoturisme

L’objectiu del conveni és promoure el programa de Voluntariat per la llengua i la qualitat lingüística de les comunicacions de l’entitat

La presidenta de Priorat Enoturisme, Isabel Vilà, i la presidenta del Centre de Normalització Lingüística de Reus Miquel Ventura, M. Dolors Sardà La presidenta de Priorat Enoturisme, Isabel Vilà, i la presidenta del Centre de Normalització Lingüística de Reus Miquel Ventura, M. Dolors Sardà CNL
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 26 Desembre 2018 00:24

La presidenta de Priorat Enoturisme, Isabel Vilà, i la presidenta del Consell del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, M. Dolors Sardà Lozano, van signar ahir a la seu del Servei Comarcal de Català del Priorat, situat al Consell Comarcal del Priorat, el conveni de col·laboració entre ambdues entitats amb l’objectiu de promoure el programa de Voluntariat per la llengua i la qualitat lingüística de les comunicacions de l’entitat.

Des de sempre, Priorat Enoturisme ha col·laborat en l’empara i foment de l'ús del català entre els seus membres, així com entre la ciutadania, tant en les comunicacions internes com en les campanyes de difusió del turisme de la comarca a tot arreu on treballa.

Per seguir amb aquest objectiu i donar continuïtat a les iniciatives tirades endavant pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a la comarca del Priorat, ambdues entitats es comprometen, d’ara en endavant, a col·laborar en els seus objectius lingüístics.

Amb aquest conveni, Priorat Enoturisme es compromet a promoure l’adhesió dels seus establiments al programa Voluntariat per la llengua, que facilita la formació de parelles lingüístiques per practicar el català, com a establiments col·laboradors. També a organitzar pràctiques lingüístiques en els establiments associats amb alumnes del CNL i participants en el Voluntariat per la llengua i fer-ne difusió a les xarxes socials i als webs.

D’altra banda, es compromet a difondre entre els associats l’oferta dels altres serveis que li faci arribar el Servei Comarcal de Català del Priorat: cursos i sessions de formació i el servei revisió i traducció de textos i d’assessorament lingüístic.

Pel que fa al Servei Comarcal de Català del Priorat, posa a disposició de l’Associació i de les empreses associades el servei de revisió i traducció de textos i d’assessorament lingüístic així com l'Optimot i la resta d’eines lingüístiques a Internet, incloent sessions de formació adreçades a les empreses.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: