Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus se suma al projecte educatiu ‘Tots Dansen’

La iniciativa està dirigida a alumnes de secundària i Batxillerat amb la finalitat de promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània en horari lectiu

Edició anterior del projecte 'Tots Dansen' Edició anterior del projecte 'Tots Dansen' CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 10 Desembre 2018 12:54

‘Tots dansen’ és un projecte educatiu impulsat per la Generalitat de Catalunya, dirigit a estudiants des de 1r a 4t d'ESO i 1r Batxillerat que té per finalitat introduir, promoure i donar a conèixer el llenguatge del moviment i la dansa contemporània en horari lectiu a l’alumnat de secundària a partir de coreografies dissenyades especialment per a l’ocasió i esdevenint alhora una eina educativa pel professorat.

Aquesta activitat inclou diverses sessions de formació per al professorat implicat, treball a l’aula amb el suport d’un formador-ballarí-coreògraf local que serà la Ció Pallarès, quatre dies assaig general amb el coreògraf professional a mig procés de creació i dues funcions finals a l’escenari del Teatre Bartrina.

Reus hi sumarà una tercera funció gràcies a la Coordinadora de Dansa de la ciutat, serà dilluns 29 d’abril, Dia Internacional de la Dansa, amb tots els alumnes vinculats al projecte aquest cop junts a la Plaça Mercadal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: