Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Servei de sales d’estudi a la Biblioteca Pública Terra Baixa

Durant els mesos de desembre i gener la biblioteca del Vendrell ampliarà el seu catàleg de serveis pels estudiants en època d’estudis

Patí interior de la Biblioteca Pública Terra Baixa Patí interior de la Biblioteca Pública Terra Baixa CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 30 Novembre 2018 11:23

Fa un any, la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell va ampliar el seu catàleg de serveis afegint-hi el de sales d’estudi en època d’examen. L’experiència va ser tot un èxit de recepció i assistència, per la qual cosa es va tornar a posar en marxa durant l’estiu amb els mateixos bons resultats d’acollida.

Aquesta proposta es tornarà a repetir tots els dissabtes i diumenges dels mesos de desembre i gener, moment en què incrementa l’època d’exàmens. Els matins de dissabte l’horari i servei seran els habituals de la resta de l’any (de 9 a 14h). L’ampliació es farà els diumenges al matí (de 10 a 14h) i dissabtes i diumenges a la tarda (de 16 a 21h). Durant aquest període s’hi habilitaran dues sales com a espai específicament per a l’estudi: el nivell 2 (Sala General) i el Nivell 3 (Sala d’Audiovisuals, Diaris i Revistes).

Els estudiants podran connectar-se a la xarxa Wi-Fi, i els usuaris que ho desitgin també podran consultar els diaris del dia. Durant aquests dies no es podrà fer ús del servei de préstec, i restaran tancades la resta de sales de la biblioteca. També es podrà fer ús de la Sala per a Grups, però caldrà reservar-la durant l’horari normal d’obertura de la Biblioteca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: