Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Premis IMET reconeixen les millors experiències educatives dels centres escolars de Tarragona

Aquest dimecres 28 de novembre s'han lliurat els VII Premis IMET d'educació Josep Vives Ciurana

Foto de família dels guanyadors del Premis IMET d'Educació Josep Vives Ciurana Foto de família dels guanyadors del Premis IMET d'Educació Josep Vives Ciurana MAURI
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 29 Novembre 2018 08:43

La sala d'actes del Teatret del Serrallo ha acollit, aquest dimecres 28 de novembre, el lliurament dels VII Premis IMET d'educació Josep Vives Ciurana. Com a novetat, en aquesta convocatòria s’ha dotat un accèssit especial en cada categoria per a reconèixer les experiències educatives relacionades amb el Jocs Mediterranis Tarragona 2018. En aquesta setena edició han participat 17 centres escolars, que han presentat 19 experiències diferents.

Els guardons, organitzats per l'Institut Municipal d'Educació de Tarragona (IMET), tenen la voluntat de reconèixer i donar a conèixer els projectes i experiències educatives que desenvolupen els centres escolars com a comunitat educativa integrada pel professorat, alumnat, mares i pares, i personal no docent, així com les que incorporen la participació extraescolar en un context de Ciutat Amiga de la Infància i Ciutat Educadora.

Els guardonats

Els guanyadors d'aquesta edició han estat: Llar d'infants El Serrallo, pel projecte “El nostre barri, la nostra ciutat, el nostre món” (Categoria: Educació Infantil de primer cicle, de 0 a 3 anys); Escola Cèsar August, pel projecte "Així soc jo, un petit tarragoní" (Categoria: Educació Infantil de segon cicle, de 3 a 6 anys); Escola El Miracle, pel projecte "Pis amb vistes al mar"(Categoria: Educació Primària, de 6 a 12 anys); i Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael, pel projecte "Padrins de lectura" (Categoria: Educació Especial). Els primers premis de cada categoria reben una dotació econòmica de 1.200 €, els accèsits reben 600 € i la resta de projectes participants reben 300 €.

A l'acte han assistit l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; el president de l'Autoritat Portuària, Josep Maria Cruset, el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Jean-Marc Segarra.

Els premis són convocats per l'IMET i compten amb el patrocini de Repsol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: