Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Som Iguals, som diferents’, nou lema del Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra

Aquest lema pretén sensibilitzar la comunitat educativa sobre temes com la igualtat de gènere, el racisme i la inclusió social / Les activitats aniran dirigides a nens i joves de 0 a 18 anys

Reunió oficial de les diferents entitats integrants a la Comissió Local del Pla Educatiu d'Entorn Reunió oficial de les diferents entitats integrants a la Comissió Local del Pla Educatiu d'Entorn CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Novembre 2018 10:25

El Pla Educatiu d’Entorn de Torredembarra ha preparat diverses activitats pel curs 2018-2019 que duen com a lema principal ‘Som iguals, som diferents’, amb l’objectiu de sensibilitzar la comunitat educativa sobre temes com la igualtat de gènere, el racisme i la inclusió social. Les activitats aniran dirigides a infants i joves de 0 a 18 anys que siguin alumnes dels centres educatius públics i privats del municipi.

La Comissió Local del Pla Educatiu d’Entorn va aprovar les actuacions del curs 2018-2019 en una reunió que va tenir lloc el passat 23 de novembre. La Regidoria d'Educació de l’Ajuntament de Torredembarra planteja el desenvolupament dels plans educatius d'entorn com un instrument per donar una resposta integrada a les necessitats educatives de la societat, coordinant i dinamitzant l'acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves a partir de diverses iniciatives locals.

Cal recordar que el Pla Educatiu d’Entorn és una iniciativa oberta i innovadora de cooperació educativa entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i els ajuntaments. L’objectiu és aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l’equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: