Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'escola d'aviació de Reus formarà un centenar de pilots per a la companyia Vueling

Les pràctiques es faran als aeroports de la capital del Baix Camp i de Lleida-Alguaire

El delegat del Govern, Òscar Peris; el dir. gral. de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa; el responsable d’entrenament de tripulacions de Vueling, Alberto Hernández, i el responsable d’operacions de vol, Ivan Lara, encaixant les mans El delegat del Govern, Òscar Peris; el dir. gral. de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa; el responsable d’entrenament de tripulacions de Vueling, Alberto Hernández, i el responsable d’operacions de vol, Ivan Lara, encaixant les mans ROGER SEGURA / ACN
Ensenyament ACN
Dilluns, 26 Novembre 2018 11:45

Vueling i el Centre d’Estudis Superiors de l’Aviació (Cesda) amb seu a Reus han signat aquest dilluns un conveni de col·laboració amb l’objectiu de formar pilots d’aviació comercial perquè s’incorporin a la companyia aèria.

El conveni, de cinc anys de durada, formarà 16 joves en la primera promoció i, a partir de la segona, es preveu que puguin ser entre 20 i 40, segons ha detallat el responsable d’entrenament de tripulacions de Vueling, Alberto Hernández. L’Ajuntament de Reus i la Generalitat col·laboren en el projecte, que farà servir els aeroports de Reus i de Lleida-Alguaire com a lloc de pràctiques.

La formació dura dos anys i s’adreça a joves de més de 21 anys -preferentment, amb estudis universitaris-.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: