Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La coral Canta amb el cor busca nous membres per practicar el català

Els aprenents de la primera edició puntuen amb un 9,5 la seva millora en fonètica i amb un 9 els progressos en fluïdesa

Imatge d'arxiu del concert del dia 4 de julio de la coral Canta amb el cor a l'Orfeó Reusenc Imatge d'arxiu del concert del dia 4 de julio de la coral Canta amb el cor a l'Orfeó Reusenc CNL REUS
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 08 Novembre 2018 23:05

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) engega aquest mes de novembre la segona edició del projecte “Canta amb el cor”.

Aquesta coral, constituïda per alumnes dels cursos de català per a adults que parlen en català o que n’estan aprenent, participants en el Voluntariat per la llengua i altres persones interessades, ja va debutar el juliol passat en un concert a l’Orfeó Reusenc, en el marc de l’acte de cloenda dels cursos del CNL, i també va actuar a l’acte institucional de l’Onze de Setembre, a la plaça del Baluard de Reus. La majoria de les persones que hi van participar repetiran l’experiència aquest curs, però s’han obert les inscripcions per a nous cantaires.

L’objectiu principal és constituir un grup de persones que practiquin i millorin l’expressió en llengua catalana a partir del treball de cant coral i de la relació personal entre els seus membres. Malgrat que pendents de concretar, ja estan previstes diverses actuacions del cor.

La coral es trobarà els divendres de 19.30 a 21 h a l’Escola de Música del Centre de Lectura de Reus per assajar amb el cantant i director de cor Marc Guerris, que ja els va dirigir el curs passat. Tot això serà possible gràcies al patrocini d’Òmnium Baix Camp i del Passeig Comercial el Pallol, a més del suport de l’Escola de Música del Centre de Lectura.

Per inscriure-s’hi cap passar per la Secretaria del CNL abans del 16 de novembre en horari d’atenció al públic: de dilluns a dijous de 9 a 14 h i de 17 a 19 h, i divendres de 9 a 14 h. Es tracta d’una activitat gratuïta per a les persones participants.

Després de la primera edició, les valoracions dels participants són excel·lents. Per exemple, puntuen l’ambient dels assajos amb un 9,75; el director, amb un 10, i l’experiència amb un 9,5. A més, els aprenents puntuen amb un 9,5 la seva millora en fonètica i amb un 9 els progressos en fluïdesa.

En la primera edició d’aquest projecte que uneix música i comunicació en llengua catalana, el CNL va comptar amb el suport econòmic de la Fundació Privada Reddis i amb l’apadrinament de l’Orfeó Reusenc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: