Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Institut Ramon de la Torre rep la visita d’un Institut alemany

El centre torrenc rep aquests dies la visita d’un grup de 13 alumnes i 2 professors de l’INS Gymnasium Überlingen, d’Alemanya

Els alumnes de l'Institut Gymnasium Überlingen, a l'Ajuntament de Torredembarra Els alumnes de l'Institut Gymnasium Überlingen, a l'Ajuntament de Torredembarra ANNA F.
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 12:13

Des de fa onze anys l’Institut Ramon de la Torre realitza intercanvis escolars internacionals i és la quarta vegada que rep el centre alemany Gymnasium Überlingen, de la població d’Überlingen am Bodensee, que aquest any ha portat 13 alumnes i 2 professors a Torredembarra.

Aquest centre alemany compta aproximadament amb un total de 1.000 alumnes i 70 professors/es. La població on es troba situat, Überlingen am Bodensee, pertany al Bundesland (estat federal) de Baden-Württemberg, i té algunes similituds amb Torredembarra, com per exemple el nombre de la població: aproximadament 17.000 habitants a Überlingen i 15.000 a Torredembarra. També agermana aquestes dues ciutats el seu atractiu turístic, afavorit per la seva ubicació, a la vora del llac Constança i a la Costa Daurada, respectivament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: