Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Conservatori de Música de Vila-seca inaugura oficialment el curs acadèmic

La lliçó inaugural tindrà lloc aquest dijous 27 de setembre i anirà a càrrec de la doctora en Filosofia, Begoña Román

Imatge d'arxiu del Conservatori de Música de Vila-seca Imatge d'arxiu del Conservatori de Música de Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 27 Setembre 2018 08:21

El Conservatori de Música de Vila-seca inaugurarà oficialment el curs acadèmic 2018-2019 aquest dijous 27 de setembre, a les 20:30h, a l’Auditori Alcalde Josep Malapeira. L’acte d’inauguració serà presidit per l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, juntament amb Begoña Román, doctora en Filosofia per la Universitat de Barcelona i professora a la mateixa universitat, la qual pronunciarà la lliçó inaugural 'Educació musical: una mirada des de l’ètica'.

Begoña Román és membre del grup consolidat d’investigació 'Aporia: Filosofia contemporània, Ètica i Política' i és presidenta del Comitè d’Ètica de Serveis Socials de Catalunya i vocal del Comitè de Bioètica de Catalunya. El seu àmbit d’especialització és l’ètica aplicada a entorns professionals i organitzatius, àmbits en els quals imparteix docència universitària i formació en institucions.

L’acte comptarà amb la cloenda musical de dos alumnes del Conservatori de Música, Carlos Bujosa (piano) i Carolina Fajardo (soprano), que actualment estan iniciant els seus estudis superiors. Tots dos van ser guardonats amb els premis extraordinaris de piano i cant, respectivament, en la seva darrera edició. Carlos Bujosa i Carolina Fajardo, acompanyada d’Alan Branch al piano, interpretaran un programa d’uns 25 minuts a la finalització de l’acte. En acabar la seva interpretació, se’ls lliurarà els diplomes acreditatius pels premis assolits a inicis d’aquest mes de setembre.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: