Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La cuina de l’Escola la Canonja ja és una realitat

L’Ajuntament va organitzar una jornada de portes obertes per visitar la nova instal·lació que ha costat 162.700 euros

Un centenar de persones van participar en la jornada de portes obertes organitzada amb motiu de la nova cuina de l’Escola la Canonja Un centenar de persones van participar en la jornada de portes obertes organitzada amb motiu de la nova cuina de l’Escola la Canonja CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Setembre 2018 18:52

La cuina de l’Escola la Canonja va ser una de les propostes guanyadores dels Pressupostos Participatius 2017 que ja s’ha fet realitat. Dijous es va realitzar una jornada de portes obertes per poder veure la nova instal·lació que ocupa un total de 175 metres quadrats i que ha suposat un cost per l’Ajuntament de 162.700 euros. A banda també l’Ajuntament ha fet una inversió de prop de 30.000 euros en l’espai de rentamans situat en el menjador de l’escola.

Fins ara, el centenar d’alumnes de l’Escola la Canonja que es quedaven a dinar ho feien gràcies al servei de càtering que proporcionava els menjars cuinats ja que la distribució i elements de la cuina no permetien que s’hi pogués cuinar. Després de les obres realitzades durant quatre mesos, s’ha adequat la cuina als requeriments de la normativa sectorial sanitària així com als “Criteris per a la construcció de nous edificis per a centres docents públics“ del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

El projecte, dut a terme per l’arquitecte municipal, en col·laboració amb una enginyeria externa, ha creat nous espais necessaris pel bon funcionament de la cuina i s’ha dotat de tots els serveis necessaris (elèctric, il·luminació, ventilació, climatització, refrigeració, gas, aigua, sanejament, protecció incendis i telecomunicacions).

Prop d’un centenar de persones van assistir a la primera jornada de portes obertes en la que hi va ser present l’alcalde, Roc Muñoz, la regidora d’Ensenyament, Lucía López i altres membres del govern municipal. La jornada es tornarà a repetir el proper dimarts 25 de setembre, a les 16:30h.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: