Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Biblioteca de Constantí inicia un projecte per millorar la comprensió lectora dels alumnes de primària

S'ha convocat una trobada informativa el proper 24 de setembre, a les 18:00h

Interior de la Biblioteca Municipal de Constantí Interior de la Biblioteca Municipal de Constantí CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 18 Setembre 2018 17:47

Amb l’inici del nou curs escolar, la Biblioteca Municipal de Constantí posa en marxa un nou projecte amb l'objectiu de millorar la comprensió lectora dels alumnes de primària. Es tracta del programa LECXIT-Lectura per a l'èxit educatiu, liderat per la Fundació Jaume Bofill.

Una competència lectora baixa compromet l’èxit escolar i les possibilitats d’aprenentatge al llarg de la vida, així com la igualtat d’oportunitats. Per això des del programa LECXIT i des de la Biblioteca Municipal es busquen persones compromeses amb la millora educativa dels infants que vulguin participar com a voluntàries.

La tasca del voluntariat és acompanyar la lectura d'un infant, ajudar-lo a gaudir-ne, motivar-lo i esdevenir un referent lector que el faci creure en les seves capacitats. No es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament en català i tenir ganes d'incidir en l'educació dels infants. Si tens una hora lliure a la setmana i vols encomanar la passió per la lectura a un nen o una nena et pots fer voluntari/ària.

Per a tots aquells interessats en rebre més informació sobre aquest tipus de voluntariat, s'ha convocat una trobada informativa el proper dilluns 24 de setembre, a les 18 h. Si no hi podeu assistir, podeu contactar amb la Biblioteca al telèfon 977.520.692 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: