Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alumnes de l'Arrabassada arrenquen el curs escolar en mòduls prefabricats a l'espera del nou centre

El retorn a les aules comença amb normalitat al Camp de Tarragona

Una de les aules de l'Escola de l'Arrabassada de Tarragona en l'inici del curs escolar 2018-2019 Una de les aules de l'Escola de l'Arrabassada de Tarragona en l'inici del curs escolar 2018-2019 MAR ROVIRA / ACN
Ensenyament ACN
Dimecres, 12 Setembre 2018 11:38

Els alumnes de l'escola de l'Arrabassada de Tarragona han iniciat el curs escolar aquest dimecres en mòduls prefabricats. El centre educatiu porta dotze anys esperant la construcció d'un nou edifici. Les obres, pressupostades en 4,5 milions d'euros i engegades aquest mes de maig, tenen un termini d'execució de 22 mesos. En la primera visita d'obres, el delegat del Govern, Òscar Peris, ha explicat que les actuacions van segons el calendari previst.

mestre alumne Arrabassada

D'altra banda, la represa del curs lectiu s'ha produït amb "total normalitat" i sense cap incidència remarcable al Camp de Tarragona, més enllà d'alguna "obra concreta endarrerida pel 155", ha remarcat Peris, que no ha afectat el retorn a les aules.

Pel que fa a l'Institut Martí i Franquès de la ciutat de Tarragona, el Departament d'Ensenyament preveu exposar a finals d'any quina solució adopta per donar resposta a l'increment d'estudiants de secundària, atès que el centre ha hagut d'ampliar les instal·lacions, de forma provisional, amb mòduls prefabricats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: