Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Bressol Municipal el Patufet de Sarral comença el curs

Durant aquest curs que comença dilluns els infants seran acompanyats mitjançant el joc lliure, l'experientació, l'art, la música i el contacte amb la natura

L'Escola Bressol Municipal el Patufet de Sarral L'Escola Bressol Municipal el Patufet de Sarral MARTA ARJONA / AJUNT. DE SARRAL
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 02 Setembre 2018 01:30

El proper dilluns 3 de setembre començarà un nou curs pels alumnes de l’Escola Bressol Municipal el Patufet de Sarral. Un nou any escolar que comença amb el període d’adaptació dels infants. Durant aquest curs, seran acompanyats mitjançant el joc lliure, l’experimentació, l’art i la descoberta, faran anglés de manera quotidiana i espontània, tindran un temps dedicat a la música, i descobriran el cos amb el seu moviment.

interior escola bressol Sarral

Una de les apostes fortes del centre és la transformació dels seus espais exteriors en recursos educatius en potència. Es dona així valor al contacte amb la natura, on els infants tenen l’oportunitat d’experimentar amb les seves possibilitats motrius, podent realitzar importants aprenentatges explorant els seus límits i les seves capacitats.

L’Escola s’entén com un lloc de convivència i d’intercanvi de relacions entre infants, mestres i famílies. Aquestes darreres, implicades en diferents activitats tals com les jornades de jardí o les colònies escolars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: