Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Carrefour i Creu Roja promouen la 'Vuelta al Cole Solidaria' a favor dels menors en situació de vulnerabilitat

L'acció vol reduir l'impacte econòmic que suposa la compra de material escolar per a famílies necessitades / Es farà divendres 31 d'agost i dissabte 1 de setembre a Carrefour Tarragona i Carrefour Reus

Imatge d'arxiu de la campanya 'Vuelta al Cole Solidaria' Imatge d'arxiu de la campanya 'Vuelta al Cole Solidaria' ARXIU / CREU ROJA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 31 Agost 2018 08:10

Els propers dies 31 d'agost i 1 de setembre, torna la X edició de la 'Vuelta al Cole Solidaria', una acció promoguda per Fundació Solidaritat Carrefour a favor de Creu Roja. Aquesta iniciativa se celebrarà, amb caràcter general, els dies 31 d'agost i 1 de setembre a 204 hipermercats Carrefour de 48 províncies espanyoles, on es recollirà material escolar per ajudar a aquelles famílies amb menors en edat escolar que estan travessant serioses dificultats econòmiques i no poden fer front a la despesa que suposa l'inici d'un nou curs. Els hipermercats del territori que participaran en aquesta campanya de recollida són Carrefour Tarragona i Carrefour Reus.

Carrefour, un any més, arrenca aquesta edició amb la donació directa de 121.000 euros en material escolar. Donació amb la qual s'estima poder donar cobertura a les necessitats de 6.000 nens i nenes en situació d'emergència social. A aquesta quantitat se sumaran les aportacions que realitzin els clients a favor d'aquests menors.

L'any passat al centre comercial de Tarragona es van aconseguir unes donacions dels clients per valor de gairebé 2.500 euros que van permetre realitzar lots de productes escolars per cent menors. A Reus, la recaptació va ser de 2.150 euros que van servir per ajudar a 86 menors.

Més de 4.300 voluntaris de Creu Roja s'implicaran en aquesta iniciativa i atendran els ciutadans que s'acostin a les taules instal·lades en els centres Carrefour per donar material escolar (quaderns, bolígrafs, llapis, retoladors etc.). Posteriorment, Creu Roja serà l'encarregada de distribuir-lo entre els menors beneficiaris de cadascuna de les províncies participants.

Per accedir al vídeo de 'La Volta al Cole Solidària 2018', fes click a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: