Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'EIC finalitza amb èxit les proves de selectivitat i del batxillerat internacional 2018

Aquesta promoció és la primera que ha completat tota la ESO i els dos cursos de Batxillerat a l’Escola Internacional del Camp (EIC)

Imatge de la graduació de Batxillerat d'aquest curs passat Imatge de la graduació de Batxillerat d'aquest curs passat EIC
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Agost 2018 11:34

La 3a promoció de l’Escola Internacional del Camp (EIC) ha aconseguit enguany els resultats proposats amb molt d'èxit. Aquesta promoció és la primera que ha completat tota la ESO i els dos cursos de Batxillerat a l’escola. Amb alumnes que han seguit el Programa Nacional en les modalitats de Ciències i Tecnologia i Socials i Humanístiques, alumnes que han cursat el Programa Diploma del Batxillerat Internacional (més informació a www.ibo.org) i alumnes que han superat ambdós programes conjuntament, el model educatiu de l’EIC, el Sòcrates Educa, innovador i promotor del pensament crític, es consolida.

La nota mitjana a l’EIC de Batxillerat ha estat d’un 8,25 i les mitjanes obtingudes a les notes de Selectivitat i a les notes d’accés a la universitat han superat la mitjana catalana.Pel que fa al Programa del Batxillerat Internacional, el 100% dels alumnes presentats al programa ‘curs’ han superat amb escreix les assignatures a les quals s’han presentat. Dels alumnes que s’han presentat al Programa Diploma, el 86% l’ha superat amb notes per sobre de la mitjana mundial i el 100% dels presentats a la doble certificació bilingüe l’han obtingut.

Ajuts i beques per a alumnes de 4t d'ESO

L'escola amb seu a Salou recorda la possibilitat d’obtenció d’ajuts i beques des de la Fundació Escola Internacional del Camp, per a aquells alumnes amb els millors resultats obtinguts a 4t d’ESO. Per a més informació podeu contactar a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: