Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les piscines municipals de Tarragona oferiran descomptes per les classes particulars de natació

Hi haurà un 25% de descompte per la segona persona usuària i el 50% per la tercera/ Dilluns 27 d’agost s’obren les inscripcions per apuntar-se a les activitats aquàtiques

Exemple d'un dels diferents tipus de classes particulars que ofereixen les piscines de Tarragona. Exemple d'un dels diferents tipus de classes particulars que ofereixen les piscines de Tarragona. CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 24 Agost 2018 12:20

Les activitats aquàtiques, oferires pel Patronat Municipal d’Esports, arrenquen la temporada amb una novetat: bonificacions pels usuaris de les classes particulars de natació. En concret, s’aplicarà un descompte del 25% per a la segona persona usuària d’aquestes classes i un 50% per a la tercera persona usuària, sempre que tinguin un nivell aquàtic similar. Es tracta de classes per a tots els nivells i edats, des de l’aprenentatge, perfeccionament a una millora de la tècnica aquàtica. Les classes s’impartiran en un pack de 4 sessions de 50 minuts de durada, a un preu únic de 78,40 €.

Les classes particulars de natació s’afegeixen a una programació regular, que manté cursos de natació per a totes les edats i activitats aquàtiques dirigides, així com cursos per prenadons i nadons, per adults, tecnificació, natació correctiva fibromialgia, aquasalut, aquagim, aquazumba, aquafitness o aquacross, entre d'altres. Les activitats tenen lloc de dilluns a dissabte, en horari de matí o tarda segons el grup.

En total s’ofereixen 2.190 places de cursos de natació i activitats aquàtiques dirigides a les sis piscines municipals: Part Baixa i Serrallo, Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Riu Clar, Sant Salvador i Campclar.

Del 27 d’agost al 2 de setembre es realitzarà el període d’inscripcions per als abonats al Patronat Municipal d’Esports. Del 10 al 16 de setembre serà el torn de la inscripció per a les persones empadronades a Tarragona, mentre que la inscripció a les possibles places vacants tindrà lloc a partir del 27 de setembre per rigorós ordre d’arribada fins a exhaurir les places vacants i a la web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: