Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jean-Marc Segarra, nou director dels serveis territorials d'Ensenyament a Tarragona

Jordi Satorra substituirà Segarra com a director de l'Institut Martí i Franquès de Tarragona

Jordi Satorra -a l'esquerra de la imatge- substituirà Jean-Marc Segarra -a la dreta- com a director de l'Institut Martí i Franquès de Tarragona Jordi Satorra -a l'esquerra de la imatge- substituirà Jean-Marc Segarra -a la dreta- com a director de l'Institut Martí i Franquès de Tarragona CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Juliol 2018 10:51

Des d'aquest dilluns 2 de juliol, el fins ara cap d'estudis de l'Institut Martí i Franquès de Tarragona, Jordi Satorra, ha assumit el càrrec de director del centre de forma interina, després que el director vigent, Jean-Marc Segarra, hagi estat nomenat nou director dels serveis territorials d'Ensenyament a Tarragona. 

El nou director, Jordi Satorra, ha manifestat la voluntat de seguir el projecte de direcció que havien impulsat amb el director sortint amb la idea de garantir la continuïtat de les bones accions educatives en el centre per continuar essent "un centre de referència tant a la demarcació com a la resta del país".

En un escrit, Satorra ha destacat el Martí i Franquès com "el buc insígnia dels centres de la demarcació i el segon més antic de Catalunya (a prop de complir els 175 anys d’història)". El nou director reconeix que es troba davant "d'una etapa no prevista, per ara i tant no volguda, del tot sobrevinguda, i que m’obligarà a treure el millor de mi per tirar el projecte educatiu endavant". En aquest sentit, Satorra es mostra agraït amb "els companys de direcció s’han mantingut al peu del canó i la resta de companys -imprescindibles- han expressat la voluntat de treballar amb la normalitat i l’eficàcia habitual per fer possible que el vaixell (bé, el transatlàntic) continuï creuant els mars de l’educació i la formació de ciutadans lliure amb l’orgull de la feina ben feta i la certesa que els reptes complexos de la societat actual tindran la resposta adequada al nostre centre".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: