Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una alumna de l’Institut Jaume Huguet de Valls guanya el II Premi de Recerca de Batxillerat 2018 Josefina Cardó

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el divendres 15 de juny, a les 19:30 hores, a la sala d’actes de l’Institut d’Estudis Vallencs

El lliurament de premis es farà divendres a l'Institut d'Estudis Vallencs El lliurament de premis es farà divendres a l'Institut d'Estudis Vallencs ARXIU / INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 14 Juny 2018 09:26

L’Institut d’Estudis Vallencs ha convocat la segona edició del Premi de Recerca de Batxillerat 2018 Josefina Cardó com a reconeixement a la dedicació dels estudiants de la comarca en la recerca i difusió d'informació sobre temàtica referent a l’Alt Camp que es duu a terme en els treballs de recerca fets als tres instituts de Valls Narcís Oller, Jaume Huguet i Serra de Miramar i a l’Institut d’Alcover Fonts del Glorieta. D’altra banda, també és un reconeixement al paper dels docents en el foment del pensament crític i el desenvolupament de les habilitats i competències dels alumnes, representats en aquest premi en la persona de la Doctora Josefina Cardó Soler.

Els premiats

El jurat, d’aquesta segona convocatòria, forma per Bernd Georg Theilen, catedràtic d’universitat del Departament d’Economia de la Universitat Rovira i Virgili; Mateu Montserrat Miquel, representant de la Diputació de Tarragona; Jordi París Fortuny, historiador i director del Museu de Valls, i Lluis Frago Clols, professor del Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona, que actua com a secretari del Jurat han atorgat el II premi ‘Josefina Cardó’ de recerca de Batxillerat, en l’àmbit social i humanístic, al treball ‘Fora comparació dels models educatius del Camp de Tarragona’. Aquest projecte, presentat sota el pseudònim ‘Educa’t’ correspon a l’estudiant Eva Magaña Herrero de l’Institut Jaume Huguet de Valls. El treball ha estat dirigit per la professora Elisenda Armengol.

El premi també inclou dos accèssits. El primer s’ha atorgat al treball ‘Viatge als meus orígens’ de l’estudiant Anna Vadrí Callbet, de l’Institut Narcís Oller de Valls. El treball ha estat dirigit pel professor Josep M. Pallàs. El segon accèssit l’ha obtingut l’Esther Roca Fàbregas, de l’Institut Serra de Miramar de Valls, pel treball ‘La por a volar’ dirigit pel professor Jordi Gaya Benet.

D’acord amb les bases, la dotació del Premi de Recerca “Josefina Cardó” és de 500 euros més la col•lecció completa de ‘Valls i la Seva Història’ per a l’autor/-a del treball, i 200 euros com a reconeixement al/la tutor/-a, mentre que la dotació dels accèssits és de 150 euros més la col·lecció completa de ‘Valls i la Seva Història’ per a l’autor/-a del treball.

El Jurat ha demanat que es faci constar expressament l’alt nivell de les vuit propostes acceptades al premi, bons exemples de la feina que es realitza des dels centres d’educació secundària, tant de motivació i estímul als alumnes, com d’acompanyament i implicació en la feina que aquests realitzen.

L'acte de lliurament, en el qual es glossarà també la figura de la Dra. Josefina Cardó, traspassada el passat mes de desembre, tindrà lloc el proper divendres 15 de juny, a les 19.30h a la Sala d'Actes de l'Institut d'Estudis Vallencs.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: