Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Internacional del Camp ofereix beques i ajuts

Hi ha beques, premis i ajuts que poden demanar alumnes tant de dins com de fora de l'escola / Les places per al curs 2018-2019 estan a punt de tancar-se

Imatge d'arxiu de la Nit del Mecenatge de l'Escola Internacional del Camp (EIC), a Salou Imatge d'arxiu de la Nit del Mecenatge de l'Escola Internacional del Camp (EIC), a Salou EIC
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Juny 2018 08:06

En el seu sisè any de funcionament, l’Escola Internacional del Camp (EIC) continua treballant per ajudar els alumnes que ho necessitin a través de les beques i els premis d’excel·lència acadèmica de la Fundació Escola Internacional del Camp (FEIC). Aquests tenen l’objectiu de potenciar les persones que són cada dia millors oferint més al seu entorn, destacant en valors socials i solidaris, amb un bon expedient acadèmic, amb mèrits educatius rellevants, amb una actitud personal destacable i amb un elevat compromís social.

Entre les beques, premis i ajuts de la FEIC, n’hi ha dues que poden demanar estudiants de fora de l’escola:

Beca Sr. Esteve Blasi: Preferiblement pensada per a alumnes de fora l’EIC però també, excepcionalment, podrien ser de la pròpia escola que, acabant el 4t d’ESO, tinguin una limitació econòmica per poder cursar aquests dos anys d’estudis preuniversitaris i vulguin fer-los a l’EIC, bé sigui en l’opció de BAT local o l’IB (Batxillerat Internacional). La beca, que és bianual, cobrirà la totalitat de la despesa acadèmica d’un estudiant durant els dos cursos del Batxillerat.

Beques per a estudiants d’ESO: La FEIC promou un conjunt de beques (amb cobertura total o parcial del cost d’escolarització) als estudiants que, venint de fora l’EIC, vulguin cursar-hi els seus estudis i per als qui la condició econòmica pugui ser, a priori, un limitant. Els candidats/tes que ho vulguin poden ser d’arreu i han de presentar la seva candidatura i petició a la FEIC abans del final de juliol de cada curs.

La FEIC treballa també per ajudar els alumnes de l’escola amb altres beques i premis:

Beca a l’excel·lència Sr. Joan Gumà: La beca és anual i s’atorga al “millor alumne” de l’escola en el darrer curs, per cobrir l’escolarització del pròxim.

Premis Sòcrates Educa:

Premis Sòcrates Educa per a un alumne en l’àmbit científic, tecnològic o matemàtic: Els estudiants participants són alumnes d’ESO i 1r de BAT/IB de l’EIC que presenten una candidatura elaborada, amb un recull de feina i resultats que és avaluat pel professorat i juntament amb el seu expedient acadèmic.

Premis Sòcrates Educa per l’excel·lència docent (un centrat en l’àmbit científic, tecnològic o matemàtic i un centrat en la pràctica docent en general): Aquests premis, de tipus anual, pretenen promoure i reconèixer l’excel·lència de l’activitat docent en l’àmbit escolar incidint en la innovació educativa, el desenvolupament del projecte Sòcrates Educa i l’aplicació dels 4 pilars de l’escola: internacionalitat, ús adequat de les tecnologies, sostenibilitat i servei a la comunitat.

Borsa d’ajuts FEIC i Nit del Mecenatge.

La Fundació treballa tot l’any per aconseguir fons i els assigna mitjançant l’aprovació del Patronat quan hi ha un cas justificat i convenient, sempre de forma anònima i confidencial. Una font important d’ingressos per a aquests ajuts són les donacions de privats, empreses i institucions, però també la col·lecta que es fa en el sopar benèfic de la Nit del Mecenatge FEIC, que cada curs se celebra a les instal·lacions de l’EIC i aplega a la comunitat educativa en general i convidats especials per a l’ocasió. Enguany tindrà lloc el proper divendres 15 de juny. Us podeu apuntar a: Nit del Mecenatge.

Últimes places

Les places per al proper curs 2018/2019 estan a punt de tancar-se. Tots els interessats, ja sigui com a donant o com a candidat/alumne, poden demanar informació adreçant-se a l’Administració de l’EIC o via e-mail a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: