Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les escoles d’educació especial Alba i Font del Lleó de Reus celebren la cloenda del 'Young Athletes'

L’objectiu del programa d'Special Olympics és que els alumnes de 2 a 7 anys amb discapacitat intel·lectual puguin iniciar-se en el món esportiu i millorar la capacitat de relacionar-se amb l’entorn

Imatge d'arxiu de la cloenda de les escoles a Reus 2017 Imatge d'arxiu de la cloenda de les escoles a Reus 2017 SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 10 Juny 2018 14:08

Els alumnes de l’Escola d’Educació Especial Alba i Font del Lleó de Reus celebren, aquest dilluns 11 de juny, la festa de final de curs del programa 'Young Athletes'. Durant el curs han estat un total de 26 alumnes que han seguit el projecte i aquest dilluns mostraran tot el que han après. A més, a la cloenda se’ls hi entregarà la medalla i el diploma que els acredita que han participat en el programa.

L’objectiu és que els alumnes puguin iniciar-se en el món esportiu i també millorar la capacitat de relacionar-se amb el seu entorn. Mitjançant jocs i activitats han treballat l’equilibri, la flexibilitat, la força i la coordinació.

Gràcies a la col·laboració de la Fundación Leo Messi amb el programa 'Young Athletes', el nombre d’alumnes participants ha augmentat. Actualment, hi ha 4 escoles d’educació especial a Catalunya adherides al projecte: l’Escola Crespinell de Terrassa, l’Escola Llar de Sant Josep de Lleida i les escoles Alba i Font del Lleó de Reus.

La voluntat d'Special Olympics Catalunya és seguir potenciant el projecte de 'Young Athletes' i augmentar el nombre de centres escolars que puguin unir-s’hi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: