Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Escola d’Art i Disseny de Tarragona ofereix una desena de cursos d’estiu

Des del 4 fins al 28 de juny s’impartiran tallers d’animació, de dibuix, de creativitat, d’enquadernació o de fotografia

Taller de pintura a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona Taller de pintura a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Juny 2018 10:49

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona (EADT) ofereix, un any més, una desena de cursos de temàtiques ben diverses amb motiu d’una nova edició dels cursos d’estiu, que tindrà lloc del 4 al 28 de juny. Aquests tallers i formacions estaran oberts a tothom que vulgui aprofundir en aspectes acadèmics i professionals relacionats amb cadascun dels ensenyaments i disciplines que ofereix l’EADT.

Un total de 9 formacions impartides per professionals de prestigi especialistes en cadascun dels àmbits a tractar. Els cursos per aquesta edició seran ‘El cisellat com a eina de creació’, ‘Animació amb Adobe Animate’, ‘Introducció al software Zbrush de modelat digital en 3D’, Fotografia culinària’, ‘Taller d’autopublicacions’, ‘Tècniques decoratives dins la ceràmica’, ’33 maneres de dibuixar’, ‘Procés creatiu i autoconeixement’ i un ‘Taller d’enquadernació’.

Horaris

‘El cisellat com a eina de creació’ tindrà lloc els dies 18,21, 25 i 28 de juny d’11h a 15h; l’Animació amb Adobe Animate se celebrarà del 4 al 7 de juny des de les 16h a les 20h. Pel que fa a la ‘Introducció al software Zbrush de modelat digital en 3D’ tindrà lloc del 25 al 28 de juny des de les 9h a les 13h, i la ‘Fotografia culinària’ serà el 25 i 26 des de les 9:30h a les 14:30h.

Del 20 al 22 de juny serà el ‘Taller d’autopublicacions’ des de les 9h a les 13h; les ‘Tècniques decoratives dins la ceràmica’ seran del 12 al 14 de juny des de les 10h a 13h. El 27 de juny, des de les 10h fins les 14h, i de les 16h fins les 19:30h es podrà gaudir del taller ’33 maneres de dibuixar’, el ‘procés creatiu i d’autoconeixement serà de l’11 al 15 de juny, des de les 16h fins les 20:30h. Finalment, el ‘taller d’enquadernació, serà des del 19 fins el 21 de juny, a partir de les 10h i fins les 14h.

Matrícula

Per a més informació i per tal de formalitzar la matrícula, les persones interessades poden adreçar-se a la secretaria del centre, al telèfon 977 21 12 53 o al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: