Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

2.000 escolars omplen el Mercadal per viure el Corpus

La celebració del Corpus a Reus continuarà aquesta tarda amb el repartiment de 4.000 coques i amb les cercaviles, ballades i processó del cap de setmana

La plaça del Mercadal de Reus s'ha omplert aquest matí de nens i nenes per celebrar la festivitat de Corpus La plaça del Mercadal de Reus s'ha omplert aquest matí de nens i nenes per celebrar la festivitat de Corpus CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 31 Mai 2018 11:16

Prop de 2.000 nens i nenes han passat aquest matí per la Plaça del Mercadal per veure els Gegants i la Mulassa, menjar coca amb cireres i viure la festa de Corpus, que ha començat a les 9:00 h amb el Toc de Festa des del Campanar, a càrrec dels membres dels agrupaments escoltes i guies MontsantCim i Misericòrdia, campaners de la ciutat. A les 10:00 h s'ha obert l'Atri de Sant Sebastià de la Prioral, a la plaça del Castell, per veure l'Ou com balla (horaris fins diumenge: de 10.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.30 h).

A la tarda, la festa tornarà a tenir com a escenari principal la plaça del Mercadal, amb una celebració oberta a tota la ciutadania i en la que es repartiran 4.000 coques gentilesa de Forn Sistaré de Reus, amb la col·laboració del Col·lectiu del Masclet. L'arribada dels gegants a la plaça està prevista per a les 19:00 h.

El cartell i el programa de mà d'enguany està protagonitzat pels Gegants Fadrins, que enguany compleixen el 20è aniversari.

Els actes del programa de Corpus es mantenen com altres anys, amb cercaviles i ballades previstes tant dissabte com diumenge, que finalitzaran a la plaça del Mercadal al voltant de les 20:45 h un cop s'acabi la processó de Corpus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: