Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sentit homenatge de l'EIC al seu fundador, Josep M. Bach i Voltas

El Fòrum de l'Escola Internacional del Camp va reunir dimecres passat familiars de Bach, amics, professors i alumnes

El Fòrum de l’escola es va convertir en l’escenari d’un acte d'homenatge a Bach El Fòrum de l’escola es va convertir en l’escenari d’un acte d'homenatge a Bach EIC
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Mai 2018 09:36

L’Escola Internacional del Camp va celebrar el passat dimecres 23 de maig un acte d’homenatge al que fou el fundador i primer president de la Fundació Escola Internacional del Camp, Josep Maria Bach i Voltas, que va traspassar el juny de 2017. A les 15h, el Fòrum de l’escola es va convertir en l’escenari d’un acte on van participar familiars de Bach, amics i comunitat educativa i en el qual es van presentar diferents símbols i activitats en record a la seva persona.

Josep Maria Bach i Voltas, que va desenvolupar la seva carrera professional en càrrecs de màxima responsabilitat en la multinacional química BASF, també va posar en funcionament una bodega i el negoci familiar amb els seus fills per acabar posant els seus esforços i talent al servei del territori i la seva gent, tant en la Fundació EIC com en d’altres entitats de promoció cultural i nacional.

Va ser un acte molt íntim, sentit i singular, que va comptar amb moments molt emotius, amb cançons interpretades pels alumnes en homenatge al que va ser fundador i primer president de la FEIC. Després dels parlaments del director de l’EIC, Jonathan Day; el president de la FEIC, Gabriel Ferraté, i el director general de la FEIC, Jaume Vilella, es va descobrir un bust en honor a Bach, esculpit per l’artista Mercè Bessó. Els últims a parlar van ser el president de la Diputació i alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i l’alcalde de Salou, Pere Granados. L’acte es va tancar amb una fotografia de record de tots els assistents.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: