Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Eva M. Mas Comí, guanyadora del Premi Work Experience

El guardó forma part d’un ampli conveni de col·laboració entre el Messer Ibèrica i la URV

Lliurament del Premi Work Experience Messer - ETSEQ a Eva M. Mas Comí Lliurament del Premi Work Experience Messer - ETSEQ a Eva M. Mas Comí MESSER IBÉRICA
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Mai 2018 00:42

El passat dijous 3 de maig, Messer Ibèrica feia lliurament del Premi Work Experience Messer - ETSEQ a Eva M. Mas Comí, estudiant de màster d'Enginyeria Química de la Universitat Rovira i Virgili (URV). El lliurament d'aquesta tercera edició del premi, es va celebrar a la Sala Tàpies del rectorat de la URV, en un acte presidit pel rector de la universitat, el Dr. Josep Anton Ferré; el director de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química de la URV (ETSEQ), el Dr. Josep Bonet; el director general de Messer Ibèrica de Gasos, Karl Hauck, així com el director tècnic, Rubén Folgado.

El Premi Work Experience Messer - ETSEQ neix al 2015 com a fruit d'un conveni signat entre Messer Ibèrica i la URV. L'objectiu del programa Work Experience és impulsar els estudis d'Enginyeria Química alhora que es reconeix i fomenta el talent local en aquest camp. Gràcies a aquest premi Messer finança la matrícula del màster de l'estudiant premiat, així com passa a supervisar i coordinar el seu projecte i li ofereix la possibilitat de realitzar les seves pràctiques en la companyia.

Messer aposta per l'entorn local

La col·laboració entre Messer Ibèrica i la ETSEQ es va iniciar al 2013, donant lloc a un conveni que té per finalitat recolzar la formació de professionals capacitats, innovadors i competitius en l'àmbit professional industrial; reconèixer i promoure el talent dels estudiants del centre, així com brindar-los l'oportunitat d'estar envoltats de professionals del sector, aproximant-los a la realitat del sector químic des de l'àmbit local.

En el marc del conveni, a més del Premi Work Experience Messer - ETSEQ per als estudiants del màster, l’empresa també atorga el Premi Messer al millor projecte de segon curs del grau d'Enginyeria Química, i el Premi Messer al millor expedient acadèmic del màster en Direcció i gestió d'empreses (MBA). Com a part d'aquesta estreta relació, l’empresa també organitza anualment visites per als alumnes a les seves instal·lacions de producció en complex químic de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: