Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 200 estudiants d'FP es preparen a Coma-ruga per marxar d’Erasmus+

El 'Can Europa' és un esdeveniment que es celebra aquest cap de setmana a l'alberg de Santa Maria del Mar i que reuneix a estudiants de grau mitjà i superior sel·leccionats per gaudir d’una beca Erasmus+

Estudiants preparant-se per a l'Erasmus Estudiants preparant-se per a l'Erasmus INFOCAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 04 Mai 2018 09:18

L’Asociación Mundus presenta aquest divendres 4 de maig, a les 19h, a l'Auditori Pau Casals del Vendrell, la sortida 'Can Europa', amb més de 200 estudiants de cicles formatius, abans de marxar cap a Europa, on realitzaran les pràctiques curriculars a través de la beca Erasmus+ durant l’estiu.

El 'Can Europa' és un esdeveniment formatiu que reunirà tot el cap de setmana als estudiants sel·leccionats per gaudir d’una beca Erasmus+ de pràctiques a l’estranger. L’Asociación Mundus organitza aquest esdeveniment des de 2016, creixent any rere any, i convertint el 'Can Europa' en un dels esdeveniments formatius més grans de l’Estat espanyol dedicat a prepara estudiants de cara a les mobilitats de cicles formatius. La formació la portaran a terme 26 formadors d’àmbit nacional i estarà dirigida a alumnes de les demarcacions de Barcelona, Tarragona i Girona.

El 'Can Europa' és un moment de trobada, reflexió i formació per a totes les parts implicades en els projectes Erasmus+: els estudiants, els tutors de pràctiques, el personal docent i, com a novetat, els representants de les diferents associacions d’acollida d’arreu d’Europa. Es tracta d’un espai obert i inclusiu per a que els participants es coneguin entre si i reflexionin sobre la responsabilitat que comporta rebre una beca Erasmus+, i les opcions de creixement personal i professional associades a una mobilitat.

La presentacíó comptarà amb la presència del subdirector general de Programes, Formació i Innovació de la Generalitat de Catalunya, Estanislau Vidal-Folch; l’eurodiputat del Partit Socialista de Catalunya, Javi López (pendent de confirmació); la regidora d’Educació, Infància, Joventut i Polítiques d’Igualtat de Gènere de Santa Coloma de Gramenet, Mireia González; així com directors/es de centres educatius de Catalunya com l’Escola del Treball i l’Institut Puig Castellar, es presentarà de forma oficial la formació a la sortida 'Can Europa' que tindrà lloc a l’Alberg de Santa Maria del Mar- Xanasca de Coma-ruga, organitzada per l’Asociación Mundus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: