Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Via T i el CNL de Tarragona lliuren els premis del concurs ‘Per Sant Jordi, remenem paraules’

El lliurament es va fer el dia 27 d’abril al Monument als Castellers de la Rambla Nova de Tarragona

El lliurament dels premis es va fer divendres passat al Monument als Castellers de la Rambla Nova de Tarragona El lliurament dels premis es va fer divendres passat al Monument als Castellers de la Rambla Nova de Tarragona CNL TARRAGONA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 02 Mai 2018 08:14

La campanya de Sant Jordi 2018 de la Via T i del CNL de Tarragona ha finalitzat amb el lliurament de premis del concurs 'Per Sant Jordi, remenem paraules'. El joc lingüístic ha consistit en una gimcana a 30 botigues de Tarragona, que han posat a l’aparador un cartell amb una frase feta i tres opcions de resultat. Les butlletes de participació tenien 30 espais per marcar la solució correcta. Hi han participat 200 persones i 160 han encertat tots els resultats dels refranys.

El dia 27 d'abril es va fer fer el lliurament dels premis a les tres guanyadores del concurs: Dolors Sala, Rosa Brosa i M. Carmen Calvo. El president del Centre, Santi Pallàs, i la dinamitzadora de la Via T, Judit Sentís, van lliurar: els lots de llibres de les llibreries Adserà, la Rambla i la Capona; els rosers que va cedir Flors Esher i els vals de compra de la Via T (targetes de compra de 60€).

Tant la Via T com el CNL de Tarragona valoren molt positivament la participació i el nivell d'encert dels participants així com la col·laboració de les 30 botigues que han mantingut durant 15 dies els cartells del joc als aparadors. I agraeixen el suport de l’Ajuntament de Tarragona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: