Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El certamen 'Festegem amb les Lletres' omple La Salle de Reus de punts de llibre

L'escola en seleccionarà una mostra perquè els alumnes els facin servir quan llegeixin els seus contes, llibres o novel·les

Imatge dels tres punts de llibre seleccionats del curs de 3r B de La Salle Reus Imatge dels tres punts de llibre seleccionats del curs de 3r B de La Salle Reus CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 21 abril 2018 12:06

La diada de Sant Jordi és cada any el moment de la creativitat literària per excel·lència, el dia en què tot l’alumnat es recrea en la imaginació, el talent, l’ànima i la sensibilitat. Per això, als cursos d'Infantil i Primària de l'escola La Salle Reus s’ha organitzat, un cop més, el certamen 'Festegem amb les Lletres', en què els alumnes dissenyen el seu propi punt de llibre. De fet, cada curs ho ha fet seguint unes tècniques plàstiques diferents, des del puntillisme, al trencadís o el collage, entre d’altres.

Un cop acabats tots els punts de llibre se n'han seleccionat tres de cada classe que s’exposen a la Recepció de l'escola reusenca i, finalment, un de cada etapa es porta a la impremta per fer-ne una mostra per a tots els alumnes i així fer-ho servir quan llegeixin els seus contes, llibres o novel·les.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: