Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de Portes Obertes de la URV dedicada a les famílies

La jornada se celebrarà aquest dissabte per orientar als alumnes de secundària

Els alumnes de secundària i les seves famílies podran orientar-se visitant tots els centres de la URV Els alumnes de secundària i les seves famílies podran orientar-se visitant tots els centres de la URV URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 20 abril 2018 20:30

Aquest dissabte 21 d’abril se celebra la darrera jornada de Portes Obertes de la Universitat per facilitar l’orientació universitària dels alumnes de secundària i les seves famílies

La Jornada de Portes Obertes convida els estudiants de secundària a visitar i conèixer de primera mà tots els centres i campus de la Universitat, situats a Tarragona, Reus, Tortosa, Vila-seca i Coma-ruga (el Vendrell). D’aquesta manera, dóna la possibilitat als estudiants de tenir un contacte directe amb el professorat, rebre informació sobre el procés de preinscripció universitària i tenir la informació sobre cada grau que s’imparteix.

D’altra banda, es donen a conèixer tots els serveis de què disposen els estudiants i es fa un recorregut per les instal·lacions universitàries com els aularis o els laboratoris. Aquesta és la tercera i última sessió del programa de Portes Obertes de la URV. La jornada se celebra en dissabte per facilitar l’assistència de les famílies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: