Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

María José Figueras: "Volem una URV que sigui més participativa, integradora i transparent"

La candidata a rectora de la URV defensa que les decisions es prenguin "de manera col·lectiva i consensuada", i que es retorni als Centres i Departaments "la seva capacitat de gestió i decisió"

María José Figueras, candidata a rectora de la URV. -quarta de la imatge per l'esquerra-, amb la resta de membres de la candidatura María José Figueras, candidata a rectora de la URV. -quarta de la imatge per l'esquerra-, amb la resta de membres de la candidatura CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 18 abril 2018 16:42

La candidata a les eleccions a rector/a de la Universitat Rovira i Virgili (URV), María José Figueras, ha presentat aquest migdia la seva candidatura i els sis eixos bàsics del programa electoral, en un acte que s’ha celebrat a la Sala de Graus del Campus Catalunya de Tarragona.

Figueras, catedràtica de Microbiologia a la Facultat de Medicina de Reus, ha dit que es presentava “amb l’ànim de servir a la comunitat universitària i com a resposta a la demanda de canvi que m’han manifestat diversos sectors de la nostra universitat”.

La candidata ha afirmat que els objectius de la seva llista, integrada per membres amb una dilatada experiència acadèmica i de gestió, però que mai abans han format part de cap equip rectoral, és el de crear una universitat “que sigui més participativa, integradora i transparent. Una universitat de tothom i per a tothom. On les decisions es prenguin de manera col·lectiva, amb base al diàleg i al consens, i que respecti les singularitats dels diferents àmbits de coneixement”.

María José Figueras ha dit que compta amb un equip pluridisciplinari i paritari que proposa un programa de sis eixos: “Un major compromís social i amb les persones que configuren la Universitat (els alumnes, els professors i el personal d’administració i serveis); una docència de qualitat i innovadora; una millora de la recerca, la innovació i la transferència; una Universitat arrelada al territori i projectada al món; i, sobretot, una nova manera de fer les coses i de governar la Universitat”.

La candidata a rectora de la URV ha assegurat que les primeres trobades amb la comunitat universitària han servit per a recollir una sèrie d’inquietuds, i ha avançat que a partir de demà es trobarà amb els diferents col·lectius dels distints centres i campus per acabar de reblar un programa que serà elaborat de manera transversal i col·lectiva. “Vull engrescar a tothom a participar en el nostre projecte per aquests propers quatre anys, perquè entre tots farem una millor universitat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: