Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació celebra 10 anys

El periodista i escriptor Lluís Foix, pronunciarà la conferència 'El periodisme en temps de canvi', en el decurs de l’acte

Lluís Foix, el gener del 2016, quan va rebre el 48è Premi Josep Pla per 'Aquella porta giratòria', la segona part de les seves memòries Lluís Foix, el gener del 2016, quan va rebre el 48è Premi Josep Pla per 'Aquella porta giratòria', la segona part de les seves memòries ARXIU/ CCMA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimarts, 17 abril 2018 10:11

La Càtedra Internacional URV/Repsol d’Excel·lència en Comunicació celebrarà el 10è aniversari des de la seva creació i es produirà demà dimecres 18 d'abril, a les 18h, al Paranimf de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Així mateix, es signarà el conveni que dóna continuïtat a les activitats de la Càtedra.


El reconegut periodista i escriptor Lluís Foix, pronunciarà una conferència titulada 'El periodisme en temps de canvi'. També intervindran durant l’acte el rector de la URV, Josep Anton Ferré; la directora General de Comunicació de Repsol, Begoña Elices; el director de la Càtedra URV/Repsol, Jordi Farré; i el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font.

La Càtedra d’Excel·lència i Comunicació té com a objectius generar coneixement de qualitat, socialment rellevant, entorn de la comunicació social; promoure les bones pràctiques de comunicació per part d’empreses i les institucions, mitjans i periodistes en la seva qualitat d’actors amb responsabilitat social; contribuir a la formació d’alt nivell dels futurs professionals del periodisme, de la creació audiovisual i de la comunicació corporativa; i promoure la divulgació internacional de la recerca en comunicació que es genera a la Universitat Rovira i Virgili (URV).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: