Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornades de Portes Obertes a la URV

Aquest dimecres 11 d’abril se celebra la segona jornada de Portes Obertes de la Universitat per facilitar l’orientació universitària dels alumnes de secundària i les seves famílies

Jornada de Portes Obertes a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del passat 7 de febrer Jornada de Portes Obertes a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del passat 7 de febrer URV
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 11 abril 2018 08:29

Aquestes Jornades de Portes Obertes conviden als estudiants de secundària a visitar i conèixer de primera mà els centres i campus que té la Universitat. Així doncs, es dóna la possibilitat als estudiants de tenir un contacte directe amb el professorat, rebre informació sobre el procés de preinscripció universitària i, finalment, tenir la informació sobre cada grau que s’imparteix tant pel que fa a nivell de pla d’estudis com de pràctiques, oportunitat de mobilitat i sortides professionals. D’altra banda, es farà un recorregut per les instal·lacions universitàries visitant les aules, el CRAI, els laboratoris i els diferents serveis que el campus ofereix.

Les sessions començaran a les 9:30h o a les 12:00h, en cada centre o campus, per poder facilitar l’assistència dels estudiants a més d’una sessió. La tercera i última jornada serà el dissabte 21 d’abril per tal que també hi puguin assistir les famílies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: