Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra enceta el pla educatiu ‘Enraonant tothom s’entén’

El projecte està dividit per l’eix de família, escola i salut, l’eix del gust per llegir i l’eix de l’entorn

Sessions de música per les Llars d’Infants de Torredembarra Sessions de música per les Llars d’Infants de Torredembarra CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 05 abril 2018 08:27

Un curs més, la Regidoria d’Educació i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat plantegen el desenvolupament del Pla Educatiu d’Entorn com un instrument per donar una resposta a les necessitats educatives de la nostra societat, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves –de 0 a 18 anys- a partir de diverses iniciatives locals. Es tracta de construir una xarxa estable de suport a la comunitat educativa que permeti un treball formatiu fora de l’entorn escolar.

En aquesta ocasió, Torredembarra es suma al projecte d’aquest curs 2017-2018 que porta per nom ‘Enraonant, tothom s’entén’ i que està dividit en els eixos de família, escola i salut; el gust per llegir; i l’entorn.

Activitats

Entre d’altres, el projecte comptarà amb activitats com tallers de ràdio, dinàmiques de relació i comunicació dirigits per les educadores del Capicua, sessions de música per les Llars d’Infants, conta contes, castells amb la col•laboració de la Colla Castellera Nois de la Torre, caminades amb el Grup Excursionista Torredembarra o xerrades sobre les emocions impartides per la psicòloga municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: