Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Salvador Ninot de Sarral inicia un programa educatiu sobre els incendis

L'objectiu del programa 'El Bosc i els incendis de la Conca de Barberà' és conscienciar els infants sobre la importància de la prevenció i els efectes negatius dels focs

El programa té com a objectiu transmetre i conscienciar l'alumnat sobre quins són els riscos i les conseqüències que comporta un incendi forestal El programa té com a objectiu transmetre i conscienciar l'alumnat sobre quins són els riscos i les conseqüències que comporta un incendi forestal DARP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 15 Març 2018 13:35

L’Escola Salvador Ninot, a Sarral, va iniciar dimarts passat les activitats de la 23a edició del programa educatiu ‘El Bosc i els Incendis’. Aquest curs escolar, uns 200 alumnes participaran en aquest programa que impulsa el cos d’Agents Rurals i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

El programa s’estructura en dues jornades. Una a classe, amb una xerrada sobre els efectes dels incendis; i una segona a camp, on es visita una zona cremada i una de no cremada per fer una comparació de les conseqüències dels incendis forestals. Durant la sortida a camp, també es planten pins a la zona afectada per un incendi. Durant aquest curs, la sortida a camp es farà a Vinaixa.

Alt risc d’incendi

La Conca de Barberà és una comarca amb alt risc d’incendis forestals, ja que comprèn una gran superfície boscosa, entre la qual destaquen les muntanyes de Prades, zona declarada Espai d’Interès Natural (EIN). Per aquest motiu, el cos d’Agents Rurals i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà duen a terme el programa El Bosc i els Incendis, adreçat a les escoles, per transmetre i conscienciar l’alumnat sobre quins són els riscos i les conseqüències que comporta un incendi forestal.

Altres escoles que participaran en aquesta iniciativa són el Centre d’Educació Especial Tilmar (Montblanc), Escola Mare de Déu de la Serra (Montblanc), Escola Les Muralles (Montblanc), Escola Martí Poch (l’Espluga de Francolí), Escola Cor de Roure (Santa Coloma de Queralt), Escola Mare de Déu dels Torrents (Vimbodí) i Escola de Blancafort (Blancafort).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: