Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Acaba el curs de català inicial a Mont-roig del Camp

El curs va adreçat a persones que no entenen el català i pretén que els alumnes dominin les estructures lingüístiques més necessàries i el vocabulari bàsic en situacions qüotidianes

Foto de grup dels participants en el curs de català inicial a Mont-roig del Camp Foto de grup dels participants en el curs de català inicial a Mont-roig del Camp CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Març 2018 19:54

El passat 7 de març va acabar el curs de català de nivell inicial que ha programat el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Àrea de Reus, per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, a Mont-roig del Camp. La responsable del Servei va lliurar els certificats als alumnes que van finalitzar-lo. La van acompanyar Alícia Asenza, tècnica del Pla d’Immigració del Consell Comarcal del Baix Camp, i Jenina Casas, la tècnica del CNL que ha impartit les sessions.

Aquest curs, al qual hi havia 24 inscrits, s’adreça a persones que no entenen el català i pretén que els alumnes sàpiguen aplicar les estructures lingüístiques més necessàries i el vocabulari més bàsic en situacions comunicatives senzilles relacionades amb l’entorn més immediat, perquè aquest apropament a les situacions reals facilita l’aprenentatge.

Les classes han estat una iniciativa de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i el Consell Comarcal del Baix Camp, a través del conveni pel Servei Comarcal de Primera Acollida de les persones immigrades, refugiades i retornades a Catalunya.

Aquest dimecres 14 de març també ha finalitzat el curs de nivell inicial que el Servei Local de Català de Cambrils ha impartit també durant els mesos de febrer i març.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: