Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Oberta la matrícula a l’oferta formativa del Viver d’empreses de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

La posa a l’abast IDETSA, l’empresa municipal de promoció econòmica

Imatge d'arxiu d'un curs de comptabilitat impartit al Viver d'empreses d'IDETSA Imatge d'arxiu d'un curs de comptabilitat impartit al Viver d'empreses d'IDETSA CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 14 Març 2018 08:57

El període de matrícula per a l’oferta formativa que l’empresa municipal de promoció econòmica (IDETSA) de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa a l’abast per aquest 1r semestre de l’any és oberta. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta oferta pensada per ampliar el currículum dels alumnes i la seva formació dins dels sectors amb més potencial de creixement al municipi han d’adreçar-se al Viver d’empreses, situat al polígon industrial Les Tàpies. També poden fer la preinscripció via online, a través de la pàgina web www.idetsa.cat, clicant l’apartat “Formació”, en què trobaran tota la informació detallada.

La nova oferta és complementària a la dels Certificats de Professionalitat de Formació Ocupacional que ja s’estan impartint al Viver d’Empreses d’IDETSA (FOAP 2017). Inclou cursos que permeten l’obtenció de carnets professionals (de carretons elevadors, de transpalet, de plataformes mòbils de personal i de jardineria ecològica i sostenible); cursos d’idiomes i d’ofimàtica; així com cursos específics per a la recàrrega de l’Associació Nuclear Ascó-Vandellòs II (ANAV) i per al teixit empresarial del municipi.

Segons ha explicat el regidor d’Ocupació i Emprenedoria, Miguel Ángel Garcés, el més destacat d’aquesta nova edició de l’oferta formativa, titulada “SUMA IDETSA 2018”, és que els cursos per sectors (comerç, serveis i indústria i restauració) fomenten l’associacionisme empresarial; i que la bonificació del retorn del 100% de la fiança es farà no només a les persones que estiguin aturades sinó també a les que estiguin en actiu a jornada parcial. En ambdós casos, es demanarà el compliment del 90% de l’acció formativa.

A més, s’hi ofereixen tallers d’orientació laboral, per facilitar la recerca de feina i l’ús de l’eina curricular d’IDETSA; i d’emprenedoria (de finances per a no financers, de màrqueting i comercialització i d’eines de comunicació empresarial 2.0).

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: