Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard participa a la trobada de guitarristes

La trobada, que tindrà lloc dissabte a Lleida, està organitzada per l'Associació Catalana d’Escoles de Música, amb motiu del seu 25è aniversari

Alumnes de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls Alumnes de l'Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 09 Març 2018 19:19

L’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls participarà, aquest dissabte 10 de març, a la trobada de guitarristes dins els actes del 25è aniversari de l’Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM).
Una trentena d’alumnes i docents de guitarra de l'escola vallenca i 800 de tot el país seran a la trobada que l’ACEM organitza al Pavelló Barris Nord de Lleida.

Al llarg del matí, els alumnes participants treballant el repertori que fa setmanes que preparen per aquesta trobada i ja a la tarda, després del dinar comú, es realitzarà un concert al mateix espai de treball, el Pavelló Barris Nord. El concert, que serà dirigit per Xavi Grau i Bernat Guàrdia, tindrà lloc a les 17:00h.

L’altra trobada parcial on l’escola de Valls participarà serà a la trobada de banda, amb alumnes de vent i percussió, el diumenge 18 de març a la Tarraco Arena de Tarragona. L’escola hi serà present amb una quarantena d’alumnes i docents d’instruments de vent i de percussió, en què està previst que hi participin uns 1600 alumnes de tot el país. La dinàmica de treball serà la mateixa que a Lleida, amb espais de treball per conjuntarles obres treballada i acabar la jornada amb un concert a les 5 de la tarda i que serà dirigit per Albert Gumí.

Finalment, el diumenge 10 de juny, a les 13h, tindrà lloc el concert amb tots els participants de les diferents trobades que aplegarà uns 6500 alumnes de tot el país i que tindrà lloc a l’estadi de futbol RCD Espanyol, a Cornellà - El Prat. En aquest cas, s’interpretarà una obra que ha escrit expressament per a l’ocasió el pianista Manel Camp, que serà dirigida per ell mateix i que inclourà en un únic concert instrumentistes de guitarra, banda, corda, tradicional, percussió i cor i l’Escola hi participarà amb una seixantena d’alumnes de guitarra i de la banda.

Amb aquesta trobada es vol visualitzar el treball que es fa des de les escoles de música i potenciar la participació en un concert de grans magnituds i que serà la cloenda dels diferents actes de celebració d'aquests 25 anys de l'ACEM.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: