Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Somescola convoca concentracions als ajuntaments en suport a la immersió lingüística

La plataforma recorda que el model d'escola catalana està reconegut internacionalment i lamenta que s'utilitzi com a "instrument polític"

La concentració a favor de la immersió lingüística, convocada per Somescola, a les escales i el vestíbul de l'Ajuntament de Tarragona La concentració a favor de la immersió lingüística, convocada per Somescola, a les escales i el vestíbul de l'Ajuntament de Tarragona ROGER SEGURA / ACN
Ensenyament ACN
Dijous, 01 Març 2018 07:45

La plataforma Somescola ha convocat aquest dimecres concentracions a favor de la immersió lingüística a Catalunya davant dels ajuntaments d'arreu del país. Sota el lema 'Protegim el model d'escola catalana', l'organització celebra la mobilització davant l'"amenaça" del govern espanyol d'incloure una casella a la preinscripció escolar amb la que els pares puguin escollir la llengua amb la que volen escolaritzar els seus fills. Somescola ha qualificat la iniciativa d'"atemptat directe" contra un model reconegut "internacionalment".

L'entitat considera "intolerable" l'ús de l'escola com a "instrument polític". La mobilització arriba després que aquest dimecres al matí alcaldes de pràcticament tots els partits polítics – a excepció del PP i Cs – hagin mostrat el seu suport al model d'escola catalana en un acte a Santa Coloma de Gramenet.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: