Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els alumnes de la UEC 'El Taller' de Torredembarra aprenen sobre les oportunitats que ofereix l'educació i la formació

Els estudiants d'aquesta Unitat d'Escolarització Compartida de Joventut i Vida assisteixen a la projecció del documental ‘Camino a la escuela’, que els fa pensar en el present i el futur des d’una altra perspectiva

Els alumnes de la UEC de Torredembarra van gaudir d'una jornada diferent veient el documental 'Camino a la escuela' al Caixa Fòrum de Tarragona Els alumnes de la UEC de Torredembarra van gaudir d'una jornada diferent veient el documental 'Camino a la escuela' al Caixa Fòrum de Tarragona CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Febrer 2018 11:19

L’educació en valors és un dels eixos principals que mou els centres de Joventut i Vida per formar persones íntegres i autònomes. És un tema que es treballa de forma transversal en totes les matèries del currículum de l’ESO dels seus alumnes.

Per aquest motiu, els joves de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) de Torredembarra van assistir el dijous 8 de novembre al CaixaForum de Tarragona per gaudir del documental 'Camino a la escuela', del director francès Pascal Plisson. Una pel·lícula que descriu el viatge que emprenen tres nens i una nena d'entre 11 i 13 anys de llocs remots del món per arribar a l'escola. Quatre històries reals que ens submergeixen en la vida d’uns joves que afronten diàriament una lluita d’obstacles per poder tenir accés a una educació i aspirar a una vida millor i més plena.

El documental va fer reflexionar els alumnes sobre qüestions com el descobriment de noves cultures, la importància de l'educació, la solidaritat o la discriminació entre sexes.

Publicitat