Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Finalitza el curs ‘Coneixement de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic’ per a persones nouvingudes

El curs, organitzat pel Consell Comarcal del Tarragonès, ha comptat amb la participació de 32 alumnes

Imatge d'alguns participants al curs Imatge d'alguns participants al curs CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 26 Gener 2018 17:13

El curs de ‘Coneixement de la Societat Catalana i el seu Marc Jurídic’ impartit a Altafulla pel Consell Comarcal, té com objectiu –a través de conèixer les lleis, normes, costums i tarannà de la societat d’acollida- millorar la participació i la convivència de les persones nouvingudes al municipi i a la societat. Es tracta d’un curs que es desenvolupa de manera periòdica a diferents municipis del Tarragonès i que, sovint, posteriorment, es complementa amb altres activitats formatives per tal d’afavorir la normalització i integració d’aquests col·lectius en el seu nou entorn.

En aquesta ocasió han participat en el curs 32 alumnes; dels quals 32 han estat dones -26 marroquines, 1 de la R. Congo, 1 de Colòmbia i 1 de Síria- i 3 homes marroquins. És el curs més nombrós que s’ha realitzat fins la data d’avui. La majoria de l’alumnat, 30 dels participants, ha obtingut el certificat d’assistència i aprofitament –entregat a Altafulla-; la qual cosa els obre les portes a continuar altres programes de formació.

A més, com que algunes de les participants eren mares de criatures petites, un grup de 6 voluntàries s’ha ofert desinteressadament per atendre els infants de les dones que han assistit al curs, entretenint-los i organitzant activitats adequades a la seva edat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: