Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell crea una xarxa de comerços per fer pràctiques de català

Des del municipi busquen establiments per promoure el coneixement i fomentar l’ús de la llengua catalana

Imatge d'un curs pel dia mundial de la poesia al Vendrell Imatge d'un curs pel dia mundial de la poesia al Vendrell CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Divendres, 26 Gener 2018 10:16

L’Oficina de Català del Vendrell del Consorci per la Normalització Lingüística (CPNL) ha obert un termini per crear una xarxa de comerços col•laboradors que facilitin a centenars de persones millorar els seus coneixements de català. L’entitat buscarà, durant aquest mes de febrer, establiments del Vendrell que es comprometin a atendre en català els alumnes dels cursos de CPNL, així els alumnes poden aprendre a practicar l’idioma en un context real.

Aquesta iniciativa té la intenció de promoure el coneixement i fomentar l’ús de la llengua catalana. A més, l’entitat farà publicitat dels comerços col•laboradors i aquesta iniciativa dona valor afegit i diferenciador als establiments que hi participen.

Els comerços que hi estiguin interessats o necessitin més informació poden trucar a l’Oficina de Català del Vendrell (977664002) o enviar-hi un correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: