Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca inicia 30 cursos nous

Enguany, la meitat dels cursos seran en línia

Imatge del Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca Imatge del Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 25 Gener 2018 09:45

L’Ajuntament de Vila-seca ha editat la nova guia de formació per aquest any, que inclou un total de 30 cursos, dels quals la meitat seran en línia i la resta s’impartiran a les aules del Centre Municipal de Formació i Ocupació ‘Antic Hospital’ de Vila-seca. Els cursos, que esdevenen una opció formativa ferma i de gran acceptació per part dels usuaris, responen a la demanda de les empreses del territori i apleguen a un total d’entre 15 i 20 alumnes per curs.

Els cursos que s’oferiran seran el curs presencial d’ofimàtica bàsica, curs presencial d’ofimàtica avançada, curs en línia de Word, curs presencial d’anglès per a l’atenció al client, curs presencial de francès per a l’atenció al client, curs en línia d’anglès nivell 1, curs en línia d’anglès nivell 2, curs en línia de francès A1-A2, curs presencial de carretoner, curs presencial de TPC, curs presencial de gestió de magatzem, curs presencial de soldadura amb elèctrode revestit i soldadura TIG, curs presencial d’operacions de manteniment, curs en línia de prevenció per a operadors en pont-grua, curs en línia de prevenció de caigudes en alçada, curs presencial de tractament d’aigües en piscines i piscines d’hidromassatge, curs presencial d’auxiliar de cuina, curs presencial de manipulació d’aliments, curs en línia d’al·lèrgens i APPCC, curs en línia de decoració i exposició de plats, curs presencial d’atenció domiciliària, curs en línia d’emprenedor directiu, curs en línia de tècniques per millorar l’autoestima, l’autocontrol i la comunicació, curs en línia d’intel·ligència emocional aplicada a l’empresa, curs presencial d’aparadorisme, curs presencial de secció de productes frescos, curs en línia de tècniques de venda i atenció al client i curs en línia de màrqueting a les xarxes socials i implantació de negoci electrònic.

Inscripcions

Per a inscriure’s en cadascun dels cursos, caldrà portar un imprès de matriculació al Servei d’Ocupació i Creació d’Empreses, de dilluns a divendres de 10h a 13h. Les places, que són limitades, es cobriran en funció de l’ordre d’inscripció, l’empadronament al municipi, la situació d’atur, la discapacitat de l’alumne, la participació en altres accions formatives, la proximitat de l’actual domicili o centre de treball i ser família nombrosa o monoparental. El pagament del preu públic s’haurà de realitzar una setmana abans de l’inici del curs, mitjançant transferència bancària a l’entitat i número de compte indicat a l’imprès de matriculació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: