Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les escoles del Vendrell incorporen els cursos de natació a Educació Física

Un total de 400 alumnes, majoritàriament de 4t de primària, podran fer natació dins de l'horari lectiu

Totes les escoles del Vendrell incorporen els cursos de natació al seu currículum d'Educació Física Totes les escoles del Vendrell incorporen els cursos de natació al seu currículum d'Educació Física CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Gener 2018 13:02

El regidor d’Esports, Ferran Trillas, i el regidor d’Educació, Kenneth Martínez, han valorat positivament el fet que, amb la incorporació de l’escola Àngel Guimerà, ara ja es pot dir que totes les escoles del Vendrell incorporen la natació en el seu currículum d’Educació Física, amb un total de 400 alumnes, majoritàriament de 4t de primària.

La natació a les escoles, dins de l’horari lectiu, es va iniciar el curs 2016-2017 i es va donar resposta a una demanda generalitzada de feia molts anys, per part dels centres educatius, de poder gaudir dels avantatges de poder fer activitat física en medi aquàtic.

La bona resposta, la suma d’esforços de tota la comunitat educativa i la satisfacció pel servei han permès obrir més grups per al curs actual i oferir la possibilitat a més infants de tenir nocions bàsiques de natació.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: