Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Descobreix Cambrils’ ofereix més de 70 activitats educatives als alumnes

La iniciativa permet als centres educatius accedir a la informació i escollir les activitats de manera àgil

Presentació de la nova edició del programa 'Descobreix Cambrils' Presentació de la nova edició del programa 'Descobreix Cambrils' CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dijous, 11 Gener 2018 09:32

El programa municipal ‘Descobreix Cambrils’ oferirà un total de 74 activitats educatives a l’alumnat de Cambrils per aquest 2018, amb l’objectiu que coneguin millor la seva ciutat i contribuir a reforçar la integració i la cohesió social del municipi per garantir una bona convivència i potenciar la implicació de la ciutadania. A través d’una plataforma web els centres educatius poden accedir de manera àgil a tota la informació i escollir les propostes que més els interessen.

‘Descobreix Cambrils’ és un espai d’informació i de gestió que permet conèixer tots els programes i activitats educatives que els diferents departaments de l’Ajuntament ofereixen a les escoles i instituts de Cambrils. Actualment el programa està coordinat per la regidoria d’Ensenyament i gestionat per l’Ajuntament. Entre les novetats d’enguany destaquen l’itinerari educatiu ‘Antoni de Gimbernat. De Cambrils al món’, les maletes coeducatives ‘Vivim igual’ de la Biblioteca conjuntament amb l’àrea d’igualtat, i ‘Vent a les escoles’ de l’Escola de Música, que acosta l’alumnat de primària als instruments de vent.

Altres activitats del programa són les visites a l’Ajuntament, a l’Arxiu municipal i al museu d’història, els programes esportius de natació i vela, xerrades orientatives sobre itineraris educatius o la representació teatralitzada del Setge de Cambrils, entre altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: