Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els patis de les escoles de Calafell obriran fora de l’horari de classe per oferir activitats per a tothom

'Obrim els patis' vol aprofitar uns espais a l'aire lliure que estan condicionats per fer-hi activitats esportives i de lleure que, fora de l'horari lectiu, no tenen ús ara per ara

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, escolta les explicacions de representants de la iniciativa 'Obrim els patis' L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, escolta les explicacions de representants de la iniciativa 'Obrim els patis' CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Gener 2018 17:00

Els patis de diversos centres educatius de Calafell obriran algunes tardes a la setmana i dissabtes al matí, fora de l'horari de classes, per oferir activitats a tothom. La iniciativa es posarà en marxa el proper 8 de gener i, en aquesta primera fase, es prolongarà fins al 26 de maig. Més endavant també es podrien obrir instal·lacions esportives en horari nocturn.

La idea, promoguda per l'Ajuntament de Calafell, s'anomena 'Obrim els patis' i vol aprofitar uns espais a l'aire lliure que estan condicionats per fer-hi moltes coses, però que, fora de l'horari lectiu, no tenen ús ara per ara. Dues persones, una integradora social i una llicenciada en educació física, hi organitzaran activitats de lleure i esportives.

Els centres que obriran els seus patis seran les escoles El Castell i Mossèn Cinto Verdaguer i els instituts Camí de Mar i la Talaia. Els dies i horaris seran els següents: Institut Camí de Mar (carrer Jaume Pallarés s/n): dilluns i dimecres, de 16 a 20 hores, i dissabte, d'11 a 14 hores; Institut La Talaia (carrer Brasil 8): dimarts i dijous, de 16 a 20 hores; Escola El Castell (carrer Cosme Mainé s/n): divendres, de 17 a 20 hores; Escola Mossèn Cinto Verdaguer (carrer Josep Lluís de la Rosa 2): dissabtes, de 16 a 19 hores.

L'accés i les activitats seran gratuïts, com també ho serà l'ús del material esportiu i educatiu que hi haurà disponible. Hi poden accedir persones de totes les edats, i els menors de 12 anys han d'anar acompanyats d'un adult.

La tinent d'alcalde de Joventut de Calafell, Maite González, explica que l'objectiu que es busca amb aquesta iniciativa és “oferir activitats gratuïtes a tota la població, especialment a la que no té mitjans econòmics per anar a un gimnàs o pertànyer a un club”. González afegeix que “serà una forma d'aprofitar equipaments que en aquests horaris estarien tancats i d'acostar-los als barris”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: