Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 700 nens i nens de Constantí canten junts la nadala 'És un desig' de Sopa de Cabra

La cantanda de la nadala conjunta ha estat coordinada per l'Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens

La cantada de la nadala conjunta s’ha fet a la plaça de les Escoles velles La cantada de la nadala conjunta s’ha fet a la plaça de les Escoles velles CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Desembre 2017 08:07

Més de 700 nens i nenes han participat aquest dimarts 19 de desembre de la cantada d’una nadala conjunta que s’ha fet a la plaça de les Escoles velles. Es tracta d’un dels actes inclosos en la programació nadalenca d’aquest any, una activitat coordinada per part de l’Escola Municipal de Música Rafel Gibert Recasens, i que ha comptat amb la participació de l’alumnat de la Llar d’infants Gu-gu, i les Escoles Centcelles i Mn. Ramon Bergadà.

L’activitat ja es va realitzar amb gran èxit durant l’any passat quan el mal temps va obligar a traslladar l’activitat al Pavelló poliesportiu. Aquets any,el temps ha acompanyat, i la nadala escollida ha estat 'És un desig', escrita i composada pel músic de Sopa de Cabra, Josep Thió. Des de l’Escola Municipal de Música, el seu director Josep Boada, ha destacat “el repte que suposava coordinar aquesta activitat” i ha volgut agrair “la tasca realitzada prèviament a les escoles”.

Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament de Constantí, Dolors Fortuny, destacava el fet “que l’activitat permet agermanar els alumnes de tots els centres educatius, i el fet positiu que suposa realitzar aquest tipus d’activitats conjuntes.”

Precisament, l’Escola de Música i la Biblioteca municipal coordinaran conjuntament una altra de les activitats que ja són tradicionals a la programació nadalenca, el Caga-Tió Musical, que es farà a la Biblioteca Municipal. L’activitat,oberta a tothom, comptarà amb la participació de la Coral i el Conjunt Instrumental de Nivell Elemental de l’Escola de Música, ila interpretació d’un conte per part del personal de la biblioteca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: