Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Obra Social ‘la Caixa’ aposta per un projecte per integrar els escacs a les escoles de la demarcació

Quasi 40.000 euros es destinaran a introduir els escacs en horari lectiu a les escoles del territori

Imatge d'una de les accions que impulsa L'obra Social 'la Caixa' Imatge d'una de les accions que impulsa L'obra Social 'la Caixa' CEDIDA
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Desembre 2017 11:26


De les ajudes que anualment l’Obra Social ‘la Caixa’ destina a diverses causes, 40.000 euros seràn per promoure els escacs, sobretot en les zones rurals, com una activitat més de l’horari lectiu, amb la intenció d’utilitzar-los com una eina educativa. La Federació Catalana d’Escacs veu aquest joc com una forma de “potenciar les Competències Bàsiques d’un individu d’una manera lúdica i activa”. L’ajut afectarà 3.000 persones residents en zones rurals de Tarragona, que és la part de la població que més es pretén reformar.

Aquesta convocatòria s’emmarca en el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciativa Social, que impulsa anualment l’Obra Social ‘la Caixa’. Aquest any es preveu destinar un total de 19,8 milions d’euros per atendre diferents àrees, sempre destacant els col·lectius en situació de vulnerabilitat social com a prioritat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: