Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Estudiants de Coma-ruga descobreixen la prehistòria amb tallers pràctics

La iniciativa de l’Institut Català de Paleontologia humana i Evolució Social (IPHES) vol apropar la prehistòria i l’evolució humana als alumnes

Una sessió del programa "IPHES en las escuelas", a Montblanc Una sessió del programa "IPHES en las escuelas", a Montblanc IPHES
Ensenyament Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Desembre 2017 17:16

Una seixantena d’estudiants de l’Escola pública Pla de Mar de Coma-ruga del Vendrell participaran en un seguit de tallers per descobrir les principals fites de l’evolució, el 13 de desembre. Aquest projecte que forma part del programa ‘IPHES en las escuelas’ té l’objectiu d’apropar la prehistòria i l’evolució a humana a l’alumnat a través de tallers pràctics on els estudiants poden tocar restes arqueològiques i paleontològiques.

Aquest projecte és una iniciativa de l’Institut Català de Paleontologia Humana i Evolució Social (IPHES) i vol centrar l’atenció en les etapes del Paleolític i Neolític, com era la vida quotidiana dels homínids en aquells períodes, els seus rituals, l’art i els seus costums. L’activitat també busca potenciar les vocacions científiques i constatar la utilitat social de la formació i de la investigació. A l’Escola Pla de Mar participaran alumnes de 2n de primària amb una sessió sobre el Paleolític i els alumnes de 5è de primària amb una sessió sobre el Neolític.

El programa ‘IPHES en las escuelas’ compta amb l’ajut econòmic de la ‘Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia’ (FECYT) i l’encarregat d’impartir els tallers és l’arqueòleg i responsable de socialització de l’Institut Català de Paleontologia Humana i Evolució social, Lluís Batista.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: